In de prachtige ambiance van het monumentale pand van Grieks restaurant Delphi is het prima genieten van de authentieke Griekse gerechten en drankjes. Dat het met de kwaliteit van de keuken wel goed zit blijkt onder andere uit de OK-sticker verleent door het programma ‘De Smaakpolitie’. Naast een veelzijdige kaart met de beste Griekse gerechten, biedt Grieks Restaurant Delphi u een uistekende selectie van de beste Griekse wijnen.

Het 2 verdiepingen tellende Griekse restaurant met een ruim terras aan de grote markt in het centrum van Bergen op Zoom biedt voor elke gelegenheid de juiste ambiance. Of u nu zomers lekker op het terras wilt genieten van de zon, intiem wilt dineren met z’n tweëen of iets te vieren heeft met een grote groep. Voor grote groepen kan op de bovenverdieping een aparte ruimte gereserveerd worden waarbij met al uw wensen rekening kan worden gehouden. Rokers kunnen terecht in de aparte rookruimte.

Kortom, wilt u heerlijk genieten van de uitstekende Griekse keuken, gezellig een avondje uit of heeft u iets te vieren met een grote groep… bij Grieks Restaurant Delphi in Bergen op Zoom bent u aan het juiste adres.

Graag tot ziens,
Grieks Specialiteitenrestaurant Delphi in Bergen op Zoom